2011 m. rugsėjo 10 d., šeštadienis

Politinė reklama

Septynios priežastys kodėl artimiausiuose rinkimuose verta balsuoti už potencialų Europos parlamento narį, Žuvų neršto partnerį, Tėvynės žuvų koalicijos kandidatą Nr. 5, Vilių Dinstmaną.

1. Tik Jis kiekvienam savo rinkėjui asmeniškai gali suteikti konsultacijų apie pačias sėkmingiausias žūklės vietas šalyje. Pavyzdys: vakar norėjau kur nors šalia Vilniaus pažvejoti karosų. Neabejodamas paskambinau Viliui ir sulaukiau tokio pasiūlymo: „Pravažiuosi Pilaitę, paskui pravažiuosi Karveliškių kapines, tada ties Rastinėnų sodais rasi 90-ies laipsnių posūkį į kairę ar tai į dešinę (!)…” Akimirką nutilęs, žinomas ekspertas tuoj pat pasitaisė: „..ne, 360-ies laipsnių posūkis - ir važiuoji toliau… Po penkių tokių posūkių atsidursi būtent ten, kur ir reikia…”. Atsidūriau kažkur šalia Žalųjų ežerų (nepažįstantiems Vilniaus apylinkių - tai yra visiškai priešingoje miesto prieigų pusėje). Išvada - neribota erdvė savarankiškoms interpretacijoms.

2. Su Viliumi beveik neįmanoma ištrūkti į žvejybą, tačiau, jo žodžiais tariant, visiškai tikėtina į ją įtrūkti. Taip yra dėl to, jog kandidatas labai myli gamtą ir visada fotografuoja tik šviežią žuvį. Jei norite su Viliumi ištrūkti į žvejybą, reikalingas specialusis autotransportas, nes be visos pagrindinės žvejo amunicijos (kurią užkietėjęs ekspertas beveik visada pamiršta namuose), šis išradingas bei kūrybingas žmogus visada į žūklę vežasi ir gipskartonio plokštę. Jei specialusis autotransportas Jums visgi neįkandamas, teks lengvajame automobilyje gerokai „susiprastinti”… O minėtoji plokštė būtinai reikalniga, nes ji yra Viliaus vertybių pamatas. Jei kiti žvejai savo laimikus fotografuoja šalia jų paguldydami degtukų dėžutę, tai Vilius šalia savo žuvų paguldo gipskartonio plokštę. Taip nutinka dėl to, jog kandidatas nori parodyti ne kiek jo talentai yra didesni už degtukų dėžutės matmenis, o kiek jie yra mažesni už gipskartonio plokštės išmatavimus. Tai liudija visišką Žvejų neršto partnerio nesusireikšminimą.

3. Kai šis žmogus būna nusiteikęs filosofiškai, visiškai tikėtina, kad savo elektroninio pašto dėžutėje galite rasti asmeniškai Jums parašytą laišką su tokiu paveikslėliu:
4. Kai šis žmogus būna nusiteikęs apatiškai, visiškai tikėtina, kad savo elektroninio pašto dėžutėje galite rasti asmeniškai Jums parašytą laišką su tokiu paveikslėliu:
O kai šis žmogus tampa pasisotinęs, tuomet iš jo galima sulaukti štai tokios elektroninės paguodos:
5. Tik Vilius Dinstmanas gali Jus išmokyti išties ekologiško žvejybos gyvenimo būdo: kaip iš uosio lapų pasigaminti naro kostiumą, kaip iš sosnovskio barščio koto pasidaryti nardymo vamzdelį, o iš skaidrių smėlio kristalų - nardymo kaukę… Dar jis gali patarti, kaip neturint pinigų galima susimeistrauti ekologišką plaustą arba kaip iš dumblių ir vandenžolių susipinti ekologišką tinklą…

6. Jei apskritai neturite galimybių net ir „įtrūkti” į žvejybą, Vilius gali Jus išmokyti žvejoti… Žirmūnų (arba bet kurio kito miegamojo-valgomojo rajono) daugiabučio sienoje.

7. O jei manote, kad visa tai tėra politinės reklamos triukai, pacituosiu Jums patį kandidatą: „O kas mes? Mes - tai vienybė, mes - valia, mes - valstybė!

Balsuokite už kandidatą Nr.5 ir nespėsite pasigailėti!” 
P.S. Redakcija už politinės reklamos turinį neatsako.

Pagarbiai
Politmeikeris Aizbergas, 2011 09 10.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą