2011 m. spalio 3 d., pirmadienis

Rudeninis žvejo krepšelis, arba Žirmūnai ir kiti malonumai

Pasirodo, gimtieji Viliaus Žirmūnai yra vienas žuvingiausių regionų pasaulyje! Galbūt taip yra dėl to, jog ir Žirmūnai, ir Žuvis prasideda raide „Ž”… Ne paslaptis, Neris teka ir per Žvėryną, tačiau informacijos apie šio regiono žuvingumą kol kas neturime. Kadangi Žirmūnuose gyvena profesionalus žvejys ir neprilygstamas ekspertas Vilius bei nagingi jo draugai, galime daryti prielaidą, kad Žvėrynas yra mažiau žuvinga teritorija, nes dalis žuvų ir prekybos centrų vežimėlių iki šio regiono tikrai neatplaukia…

Štai kokį laimikį „Poetinės žūklės įlankėlės” specialusis korespondentas Žirmūnuose užfiksavo maždaug prieš dvi savaites:

Ši nelegaliai Lietuvos Respublikos sieną kirtusi ir įžūliai vien baltarusiškai kalbėjusi lašiša be jokių abejonių buvo deportuota atgal į Lukašenkos karalystę, kurios kulinariniuose užkulisiuose dabar yra teisiama kaip šalies išdavikė ir absoliučiai nevykusi disidentė.
 
Beje, vietoje klaustuko už atitinkamą sutartinį mokestį galime įklijuoti Jūsų veidą! Taip prieš savo pažįstamus bei gimines galėsite pasipuikuoti kaip užkietėjęs žvejys-profesionalas, o visos surinktos lėšos bus panaudotos potencialaus Europos parlamento nario poeto Viliaus Dinstmano politinės reklamos kampanijai.

Kitas specialusis korespondentas Žemaitijoje atsiuntė tokių Kęsto K. sugauto laimikio nuotraukų:
Lydekos svoris be jokių optinių apgaulių - 1200-1300 gramų, o pritaikius Viliaus D. užpatentuotą Optinės apgaulės principą - apie 3,5 kilogramo.
 
Šiuos vaizdus vakar Žirmūnuose užfiksavo pats „Poetinės žūklės įlankėlės” vyriausiasis redaktorius:
Nostalgiškasis garlaivis lyg tiesiai iš vaikystės prisiminimų išnėrė vietiniam žvejui palei nosį, lėtai lėtai apsisuko, matyt nusprendęs, kad dabar Žirmūnai yra galutinė stotis, o Valakampiai - vien išnykusios praeities miražas, ir kartu su visomis įmanomomis rudens spalvomis palaipsniui ištirpo už žirafakojo tilto šešėlio…
 
P.S. Potencialus Europos parlamento narys, Žuvų neršto partneris, Tėvynės žuvų koalicijos kandidatas Nr. 5, Vilius Dinstmanas potencialiems savo rinkėjams siunčia nuoširdžiausių linkėjimų tiesiai iš Briuselio, tiesiai iš Europos parlamento epicentro! Jūs bet kada galite pervesti 2 proc. savo moralinės paramos šiam iškiliam visuomenės veikėjui, kuris, be jokių abejonių, aukščiausiu lygiu yra pajėgus atstovauti Jūsų interesus! Su artėjančiais Naujaisiais metais!
Pagarbiai
„Poetinės žūklės įlankėlės“ kolektyvas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą