2016 m. vasario 6 d., šeštadienis

Neeilinis „Kūrybinės kančios partijos“ posėdis

2016 metų vasarios 5 d. yra ypatinga Lietuvos istorijai. Beveik po 14 mistinių metų pertraukos vėl įvyko... neeilinis „Kūrybinės kančios partijos“ (KKP) posėdis! Kadangi ši politinė jėga visada išsiskyrė itin dideliu patriotiškumu, partijos posėdis (postovis) prasidėjo nuo pagarbos atidavimo Lietuvos tautinės giesmės autoriui Vincui.

Ši vieta pasirinkta neatsitiktinai. Partijos propagandos skyriaus pirmininkas Aizbergas iš pradžių KKP įkūrėjui Viliui Dinstmanui pasiūlė susitikti prie Centrinio knygyno. Kadangi Vilius sakėsi žinąs tik Centrinį paštą, bendru sutarimu buvo pasirinkta pusiaukelė. Vilius į posėdį atvyko su paslaptingu maišeliu, kuris besifotografuojant galėjo staiga prapulti, bet neprapuolė.
Paskui tikrasis partijos posėdis pratęstas gandais apipintoje Vilniaus vietoje – Salonikuose. Atsižvelgiant į tai, kad sparčiai artėja 2016-ųjų metų rinkimai, nuspręsta iš karto „Kūrybinės kančios partiją“ užgrūdinti ugnimi. Todėl Aizbergas virė ugninę čili sriubą, o poetas, išminuotojas ir nardytojas Vilius Dinstmanas atsuko didelį tekilos butelį.
Posėdžiui vis labiau įsisiūbuojant, prisiminta, kad per visus šiuos daugybę metų partija, berods, neturi savo įstatų. Todėl, vienbalsiai buvo nutarta, kad artimiausiu metu PRIVALOMA sukurti partijos įstatus ir įsteigti „PŽĮ TV“ televizijos kanalą, kuris bus naudojamas propagandos tikslais. Už šiuos sprendimus balsavo: Aizbergas, Vilius, du Pietų Amerikos pilietybę turintys degu graužikai, dekoratyvinė žiurkė Laipsnis ir dekoratyvinė žiurkė Straipsnis.
Istoriškai taip jau susiklostė, kad kiekvienas KKP posėdis vainikuojamas ČIA ir DABAR įvykstančia žūkle.
Vilius Dintmanas žūklės metu dar spėjo užpatentuoti naują muzikos instrumentą.
Iš to gautos lėšos bus naudojamos 2016 metų Seimo rinkimų kampanijai ir stacionariam partijos įkūrėjų psichikos sveikatos gydymui.
 Po sėkmingos žūklės, vyko tarmiškos poezijos skaitymo vakaras, bet apie tai žiūrėkite jau netrukus startuosiančiame televizijos kanale „PŽĮ TV“. Sekite naujienas.

Nei tekilos, nei uodegos!
„Kūrybinės kančios partijos“ atstovas spaudai dekoratyvinė žiurkė Laipsnis.
2016-02-06.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą